Nya erfarenheter

Igår var första gången vi lämnade walle ensam en längre stund. Jag åkte till jobbet vid 11 och Jessica var hemma vid 3. Han klarade sig hemma i 4 timmar utan att varken kissa eller bajsa inne. Det börjar se bra ut för våran hund :D.

Men oj va han växer, det är riktigt roligt att se hur han växer. Senast vi vägde honom så vägde han 10 kg. Och då hade han gått upp ca 1½ kg på en vecka. Imorgon ska vi till veterinären och vaccinera honom, undrar om han har gått upp ytterligare 1½ kilo på denna veckan.

För övrigt så har vi börjat träna lite med honom. Han kan sitt utan problem och kommer på kom, om det inte finns något annat som är intressantare. Ligg är lite svårare, men han börjar fatta det nu och snart klarar han av ligg utan problem. Vi håller även på med lite uppmärksamhetsövningar, att han ska fokusera på oss och itne godiset vi har i handen. Det går sådär. Den enda sådan övning som går riktigt bra är att sitta å vänta på "varsegod" när han ska få mat. Det funkar till och med så bra att vi kan ställa ner maten, och sen ta vatenskålen å byta vatten. Medans han fortfarande sitter å väntar på maten.

D va allt för denna gången.

//Jocke

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jättekul att det går så bra. Längtar efter lite nya bilder på Walle. Hälsningar Anneli

2009-11-02 @ 09:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0