Vi har bestämt oss

Vi har bestämt oss att skaffa hund. Det blir en brun labrador som heter Walle. Han beräknas komma till oss om ca 4 veckor.

Vi var och kollade på honom i söndags och han är verkligen så söt att varenda hjärta smälter. Så nu börjar hundplaneringen här hemma. Ska bli väldigt intressant att bli hundägare för första gången

Kommentarer
Postat av: Christina

Kul! Kommer bloggen bara handla om Walle eller kommer ni beröra er själva någonting också? :-)

2009-08-28 @ 13:12:16
URL: http://christinawidmark.blogg.se/
Postat av: jessica

Den kommer mest att handla om Walle men det kommer att vara ur både min och jockes synvinkel, samt Walles så att det kommer att vara olika saker som skrivs men vi lovar att skriva under vem som har skrivit vad.

2009-08-28 @ 19:17:48
Postat av: Ingalill

Hej. Har köpt ett syskon till Walle. Kom hem till oss i söndags och heter Viktor. Funderar på om jag också skall göra en blogg. Jag vet inte om jag kan

Hälsningar Ingalill i Västervik

2009-10-08 @ 16:05:21
Postat av: Jessica

Hej. Va roligt. Det är underbart att ha en valp i hemmet, men det är mycket jobb. Ska ni behålla Viktor eller ska ni döpa om honom?

Det är inte alls svårt att göra en blogg. Det finns bra mallar för hur den ska se ut och att öppna ett konto är inte svårt. Du får gärna fråga om du behöver hjälp.



// Jessica

2009-10-10 @ 08:44:46
Postat av: Ingalill Fransson

Hej

Vi har haft fullt upp med Viktor så jag har inte hunnit sätta mig in i hur man bloggar. Jag ska göra ett försök endera dagen. Viktor väger nu 14 kg. Vi väger honom varje vecka och han ökar 1 kg varje vecka utom när han var sjuk. Då var vi så oroliga. Vi åkte till veternären som trodde det var ett virus men jag tror att det var något av allt det han snokar upp när vi är ute. I värsta fall var det ett ekollon som är mycket giftiga. Han är så snabb och det är svårt att hinna med och se om något hamnat i munnen. Han fick dropp och vi köpte en bra pasta och han blev bra snabbt igen. Det finns mycket att berätta. Jag skriver här igen om jag lyckas med bloggen. Det kan vara kul att följa ett syskon. Hälsningar Ingalill

2009-11-15 @ 12:38:15
Postat av: Ingalill Fransson

Hej igen

Nu har jag äntligen skapat en blogg. Om ni vill följa Viktor (syskon till Walle) så heter min blogg viktorsmatte och ligger på byggplatsen.



Skriv gärna mer om Walle.

Hälsningar / Ingalill

2009-12-03 @ 11:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0