Välkommen till familjen

Nu har vi äntligen hämtat Walle. I skrivande stund ligger han under soffbordet och sover. Det har varit en lång dag med mycket händelser. Walles uppfödare hade varnat oss för att han inte ville gå i koppel men detta märkte vi inget av. Han hoppade och skuttade bredvid oss trots kopplet. Att åka bil tyckte han inte var så roligt i början. Han gnällde och ville bara stå och kolla ut genom fönstret, men efter några mil lade han sig till rätta och somnade. Efter en kort kisspaus ville han inte alls sova utan gick fram och tillbaka i baksätet.

Väl hemma sprang han runt och kollade in lägenheten. Vi la ut lite tidningar här och var utifall det skulle krisa och det gjorde det… Men inte på en tidning, utan precis bredvid… Efter att han luktat på tidningen. Då var vi inte så glada på honom, men måste han så måste han. Han får träna på att visa oss att han behöver gå ut och vi får lära oss hans toasignaler. Haha.

Ankan jag och syrran köpte till honom var en stor hit. Han springer omkring med den överallt och stannar till lite då och då för att brottas med den. Det är nästan så att jag tycker synd om ankan.

Nu är det dags att gå ut med honom så att det inte händer fler olyckor här inne.

// Jessica

 

Walle tittar storögt upp på husse

Walle tittar storögt upp på Jocke

 

Sover tryggt hos matte på väg till sitt nya hem

Sover tryggt hos matte på väg till sitt nya hem

 

Fösta stegen in i lägenheten

Första stegen in i lägenheten

 

Hoppas inte ankan är kittlig...

Hoppas inte ankan är kittlig...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0